OGh themabijeenkomst: Oracle BI 11g R1 (Dutch)

Gisteren heb ik een presentatie gehouden bij voor de Oracle gebruikersgroep Holland.

In een sessie van een kleine 2 uur heb ik mijn eerste ervaringen op het gebied van de nieuwe Oracle BI R1 release gedeeld met de aanwezigen. Het is géén marketing-show geworden, maar een eerlijke kijk van iemand die aan de slag gaat met een prduct, dat in een volledig nieuw jasje is gegoten. Uiteraard bekijk ik alles wel door een rode bril.

Aan de ene kant ben ik erg enthousiast over de vernieuwde en extra mogelijkheden van Oracle BI 11g. Tegelijkertijd kun je je ook afvragen of er een business case is voor alle nieuwe functionaliteiten. De tijd zal het leren.

Al met al heeft Oracle een product afgeleverd waar ik mijn energie de komende tijd prima in kwijt kan.

Voor diegenen, die meer willen lezen:

One thought on “OGh themabijeenkomst: Oracle BI 11g R1 (Dutch)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.