Scamander – Gezocht: Professionals met drive (Dutch)

Ik werk alweer ruim 6,5 jaar met veel plezier bij Scamander Solutions uit Nieuwegein. In die 6,5 jaar heb ik mij verder kunnen ontwikkelen tot de consultant, die ik nu ben.

“Wij geven mensen de vrijheid van keuze en handelen door bevrijding van gegevens”. Hoewel we natuurlijk een commercieel bedrijf zijn, geldt dit ook voor de eigen consultants. Scamander biedt je de vrijheid om je binnen de visie van Scamander verder te ontwikkelen. Ik heb daarin mijn eigen weg gevonden. Inmiddels kan ik stellen dat ik zowel intern als extern géén onbekende ben in de wereld van Oracle BI. Op eigen kracht bereikt, maar wel voor een groot deel gefaciliteerd door Scamander.

Met een clubje van consultants helpen wij dagelijks onze klanten met uiteenlopende rapportage-, datamigratie-, en dataintegratie vraagstukken. Onze activiteiten lopen uiteen van advies, ontwikkeling en implementatie tot beheer. Wij hebben een rood hart. Dat wil zeggen; Oracle Technologie zit in ons bloed. Het merendeel van onze activiteiten voeren wij uit in Oracle bolwerken.

Wij kunnen daar wel wat extra handjes bij gebruiken. “Scamander komt graag in contact met professionals die flexibel zijn, die ondernemerschap tonen, die veel kennis van, of affiniteit met, Oracle database technologie hebben”. Voldoe je dan aan deze eigenschappen, sluit je dan aan bij onze club.

Is je interesse gewekt, maar wil je wat meer informatie, neem dan contact met mij op. Je kunt natuurlijk ook direct een brief of e-mail met CV aan ons sturen;

t.a.v. afd. HR
Bernhardstraat 1
3433 EL Nieuwegein

Wie weet tot binnenkort bij ons op kantoor………

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.