Data 2 Value door Ronald Kok (Dutch)

Vorige maand is mijn collega Ronald Kok gestart met bloggen. De passie van Ronald is het bevrijden / ontsluiten van data en deze vervolgens zodanig aanbieden dat je er snel waarde uit kan ontlenen; ‘Data 2 Value’. Via zijn blog probeert Ronald zijn lezers te informeren over allerlei ontwikkelingen en thema’s rondom het bevrijden en aanbieden van data. Daarnaast hoopt hij zijn lezers te prikkelen met (aanvechtbare) stellingen.

Hoewel enigszins bevooroordeeld, lees ik de blogs van Ronald met plezier. Ik adviseer je om ook eens een kijkje te nemen. Schroom zeker niet om zijn blogs van commentaar te voorzien. Wie weet wat voor een interessante discussie daaruit ontstaat…..

Check de blog van Ronald Kok hier.

Veel leesplezier!

Scamander Logo

One thought on “Data 2 Value door Ronald Kok (Dutch)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.