Tech Experience 2017 – An inspiring source of Oracle knowledge

English version below

OGh_logo_op_witOp 15 en 16 juni organiseert de OGh haar eerste “Tech Experience”, een tweedaags event dat de complete Oracle Technology Stack zal bedienen: van EngSys en DBA tot Development en BI. Heeft u uw toegangspas al bemachtigd?

Keynote sprekers zijn Maria Colgan (Oracle), Duncan Mills (Oracle) en Lucas Jellema (AMIS). Met meer dan 50 sprekers, waaronder Tim Hall, Christian Berg, Chris Saxon, Toon Koppelaars, Geertjan Wielenga, Grant Ronald, Ralf Muller, Frank Nimphius en Steven Davelaar verdeeld over 9 parallel sessies, kijken we uit naar een veelbelovend en leerzaam programma!

De verschillende tracks waar u aan deel kunt nemen zijn:

 • DBA
 • PL/SQL & SQL
 • BIWA
 • Web & Mobile
 • Integration & Process
 • Cloud Application Foundation (CAF)
 • EngSys
 • WebCenter

Voor het complete overzicht van alle presentaties kijkt u in het programma.

Het congres vindt plaats in de “Rijtuigenloods”, een industriële locatie vanwege haar voormalige functie waar treinwagons hersteld en geschilderd werden. De Rijtuigenloods is gevestigd in Amersfoort, direct naast het centraal station. U kunt ook gewoon met de auto komen want de Rijtuigenloods biedt meer dan genoeg gratis parkeerplekken.

De toegangspas geeft u twee dagen toegang tot het congres, bovendien hebben we op donderdag een onderhoudend avondprogramma voor u samengesteld waar u op de foodmarket van gerechten uit verschillende windstreken kunt genieten.

Inschrijven

Hotel boeken?

Tech Experience 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: AMIS, diamond sponsor / Conspect ICT, gold sponsor / Qualogy Consultancy, gold sponsor / SynTouch, gold sponsor / Simtech Consulting, gold sponsor / Transfer Solutions, silver sponsor / Quistor Enterprises B.V., silver sponsor / Darwin-it Professionals, bronze sponsor


On June 15th & 16th the Dutch Oracle Usergroup will organise its first “Tech Experience”, a full stack Oracle Technology Conference, covering everything from EngSys and DBA to Development and BI. Do you already have your ticket?

Keynote speakers are Maria Colgan (Oracle), Duncan Mills (Oracle) and Lucas Jellema (AMIS). With more than 50 speakers, among whom Tim Hall, Christian Berg, Chris Saxon, Toon Koppelaars, Geertjan Wielenga, Grant Ronald, Ralf Muller, Frank Nimphius and Steven Davelaar covering 9 parallel tracks we are looking forward to a very promising and educational program.

The different tracks you can participate in are in example:

 • DBA
 • PL/SQL & SQL
 • BIWA
 • Web & Mobile
 • Integration & Process
 • Cloud Application Foundation (CAF)
 • EngSys
 • WebCenter

Please consult the program for an overview of all presentations.

The conference will take place in the “Rijtuigenloods”, an industrial looking place because of its former use for railcars to be restored and painted. The Rijtuigenloods is located in Amersfoort, next to the central station, however it offers enough free parking places as well.

The entrance ticket will give you access to the two-day conference and the evening program on Thursday where you can enjoy a food market with meals from different places in the world.

Register

Looking for a hotel?

Tech Experience 2017 is sponsored by:

AMIS, diamond sponsor / Conspect ICT, gold sponsor / Qualogy Consultancy, gold sponsor / SynTouch, gold sponsor / Simtech Consulting, gold sponsor / Transfer Solutions, silver sponsor / Quistor Enterprises B.V., silver sponsor / Darwin-it Professionals, bronze sponsor

One thought on “Tech Experience 2017 – An inspiring source of Oracle knowledge

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.